Het Wylde Pad
Let's go Wylde!

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen jaar.

12 beoordelingen
 1. 8,4

  De aankleding van het huisje. De aankleding van het park. Heel erg gezellig en ben verliefd op alle lampjes. De bedden. De entertainment was ook te gek!

  Februari 2022 - Marieke K. verbleef in De Wylde | 6 Pers. 

 2. 9,7

  Super vriendelijk personeel, we zijn echt zo lief geholpen elke keer. Echt complimenten voor het fijne team! De huisjes zijn relaxt, sfeervol en geven je een warm welkom. Echt super! Super chill dat je via whatsapp alles kon vragen en bestellen, dit werkt echt heel persoonlijk en laagdrempelig. Nachtlampje en staafmixer geleend bij de receptie, super fijn.

  December 2021 - Karin B. verbleef in De Wylde | 4 Pers. 

 3. 9,8

  Voor ons was het een ervaring om nooit te vergeten!

  December 2021 - Lieke H. verbleef in Yurt | 4 Pers. 

 4. 9

  Mega sfeervol! De keuken in het huisje De Jacuzzi Het eten De vriendelijke medewerkers De TV met streaming functie

  December 2021 - Leonie F. verbleef in De Wylde mét Hottub | 4 Pers. 

 5. 10

  Het was fantastisch, het warme ontvangst de mooie huisjes. We komen zeker weer terug. De heerlijke bedden en het fijne beddengoed en de handdoeken een fijne extra.

  November 2021 - Françoise V. verbleef in De Wylde | 6 Pers. 

 6. 8,7

  We vonden het erg gezellig, leuk ingericht, kleinschalig. Goed geregeld. Heel aardige medewerkers. Ik denk heel erg leuk als je met kleine kinderen weg wil.

  November 2021 - Wilma O. verbleef in De Wylde | 6 Pers. 

 7. 9

  Wij hebben prima genoten en alles was super geregeld. Zeker ivm de verassingsverloving en ons 30 jarig huwelijk en de daarbij behorende afspraken omtrent eten en versieringen.

  Oktober 2021 - Carola M. verbleef in De Wylde | 6 Pers. 

 8. 8,9

  De sfeer, de gezelligheid en bovenal hoe kindvriendelijk alles was! We konden heerlijk ontspannen. Alles zag er prachtig uit en er was goed nagedacht over hekjes, speelgoed etcetera.

  September 2021 - Elles v. verbleef in De Wylde mét Hottub | 6 Pers. 

 9. 8,3

  Prachtig park, fijne sfeer, warm en knus huisje, echt een thuis gevoel! Heerlijk ontbijt. Kinder spulletjes zijn heel fijn! Goede kwaliteit!

  Oktober 2021 - Romy S. verbleef in De Wylde | 6 Pers. 

 10. 9

  Alles wat je nodig hebt voor een weekendje met je kindjes is aanwezig in het huisje en op het domein. Je hoeft het Wylde pad niet te verlaten om een leuk weekend te hebben! Extra leuk is natuurlijk de mooie omgeving en inrichting van het huisje Iedereen was super vriendelijk en we werden met een lach geholpen.

  Oktober 2021 - De Groodt I. verbleef in De Wylde | 6 Pers.