Het Wylde Pad
Bijzonder overnachten Friesland

Bijzonder overnachten Friesland

  • Unieke accommodaties
  • Originele inrichting van 'De Huismuts'
  • Yurts, Tiny Houses, Wellness & meer
 

Bijzonder overnachten in Nederland

Op zoek naar een bijzondere overnachting in Nederland? Dan zit je bij het Wylde Pad helemaal op de goede plek! Bijzonder overnachten in Friesland? Bij ons kom je helemaal tot rust. Dankzij de verschillende accommodaties zit er voor iedereen wat tussen, van een hippe Yurt tot een luxe huisje aan de pingo met een eigen hottub. Zeven dagen per week kun je bij de Wylde Bar terecht voor een hapje en een drankje. Het Wylde Pad is een prachtig toevluchtsoord waar niets moet en alles mag, waar je kunt onthaasten & ont-moeten. Eenmaal hier, wil je nooit meer weg. Dus waar wacht je nog op? Boek nu 'n Wylde Stay. Bijzonder overnachten in Nederland doe je bij het Wylde Pad!

Wylde Stay ervaren? Verblijf dan in het weekend. We hebben dan onder andere een kampvuuravond, een barbecue- of pizza avond en diverse andere activiteiten.
Stay Relaxed? Kom dan doordeweeks. Ideaal voor levensgenieters, rustzoekers en natuurliefhebbers.

 
 

Accommodaties

Écht even tot rust komen? Kom naar Het Wylde Pad en verblijf in een uniek huisje, groepsaccommodatie of yurt. Luxe en comfort in een hippe jas: let's go Wylde!
 

Uniek overnachten in het prachtige Friesland

Wanneer je van plan bent origineel te overnachten kan dit perfect bij het Wylde Pad. Het Wylde Pad is een kleinschalig vakantiepark met hippe huisjes, appartementen en yurts. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Luxe en comfort in een hippe jas! Op het Wylde Pad is er genoeg te doen voor jong en oud tijdens jouw unieke overnachting Nederland. Alle accommodaties zijn ingericht door Rachel of beter bekend als 'de huismuts' waardoor jouw verblijf helemaal in stijl is en je je gelijk thuis voelt.

 
 

Het Wylde Pad in het kort

  • Events met live muziek
  • Wylde Bar op het park
  • Natuurlijk vennetje, de pingo
  • BBQ-party's
  • Pizza nights
  • Leuk met kleine wylderikken
 
 

Ontdek de prachtige omgeving van Fryslân 

Wanneer je op vakantie bent op Het Wylde Pad kun je vele leuke uitstapjes maken in de omgeving van Twijzelerheide. In de buurt zit de noordelijke wijngaard Frysling. De wijngaard heeft in 2018 de prijs tot beste wijngaard van Nederland en België gekregen. Je kunt hier een rondleiding krijgen van 1,5 uur waarbij je 4 proefglazen Fryling wijn kunt proeven. Ook kun je ervoor kiezen om tijdens jouw bijzondere overnachting in Friesland naar een leuk stadje in de buurt te gaan zoals Dokkum. Ook kun je er voor kiezen om de bekende Elfsteden te bezoeken. Op Het Wylde Pad zelf is ook genoeg te beleven, zo kun je genieten op het terras, picknicken op het park of een heerlijke wandeling maken door Het Wylde Bos! Ook is er horeca op Het Wylde Pad met regelmatige pizza nights, BBQ-party's en livemuziek! Voor ieder wat wylds! Friesland staat natuurlijk ook bekend om de waterrijke omgeving, dus ook zeker leuk om een dag een bootje te huren en de omgeving te verkennen op het water. Genoeg te doen in de buurt tijdens jouw unieke wylde overnachting!

Onze horeca is altijd open als er in het weekend genoeg gasten op het park zijn! In de off-season tijd is de horeca natuurlijk wel eens dicht.

 
 

Wat mensen ons vroegen ⤵

Wat is een gave plek voor een bijzondere overnachting in Nederland?

Dat is Het Wylde Pad in Friesland! Bij Het Wylde Pad kun je bijzonder overnachten in unieke (glamping) accommodaties geschikt voor maximaal 12 personen. Verblijf bijvoorbeeld in een luxe bossuite, gezellige yurt of tiny house. Alle accommodaties zijn optimaal gestyled. Hier beleef je een bijzondere vakantie! 

Wat maakt de bijzondere accommodaties van Het Wylde Pad uniek?

De accommodaties van Het Wylde Pad zijn optimaal gestyled. We noemen het ook wel luxe en comfort in een hippe jas. Al bij binnenkomst proef je de unieke sfeer. De huisjes zijn ingericht door Rachel (van lifestyle-platform de huismuts). Het is mogelijk om accommodaties met wellness te boeken. Ultiem ontspannen in een eigen hottub!