Het Wylde Pad
Workation Nederland

Workation Nederland

  • Inspirerende en rustgevende werkplek
  • Luxe en comfortabele vakantiehuizen
  • Gratis WiFi

Workation op een inspirerende locatie

Workation in Nederland? Dan ben je bij Het Wylde Pad, een kleinschalig vakantiepark in Friesland, aan het juiste adres. Het Wylde Pad is een plek om je te inspireren, om je tot rust te laten komen én om je te laten genieten. Dat klinkt toch heerlijk tijdens je workation in Nederland? Je verblijft in een luxe en comfortabele accommodatie waarbij je beschikt over een fijne werkplek en gratis WiFi. Even een kopje koffie halen en werken in de buitenlucht? Bezoek dan onze Wylde Bar en laat je inspireren door de prachtige natuurrijke omgeving!
Onze horeca is altijd open als er in het weekend genoeg gasten op het park zijn! In de off-season tijd is de horeca natuurlijk wel eens dicht.

Bekijk onze accommodaties
 

Workation in Nederland

Wil je thuiswerken maar dan in een andere omgeving? Combineer werken met een vakantie tijdens een workation bij Het Wylde Pad! Ideaal voor ondernemers die aan een creatief project werken of digital nomads. Tijdens je workation in Nederland doe je inspiratie op voor je werk én kun je na een lange werkdag de schitterende omgeving ontdekken. Ideaal toch? Op ons park verblijf je in een accommodatie geschikt voor maximaal 12 personen. Kies uit een appartement, woonboerderij, groepshuis, Wylde kamer, boshuisje of Yurt. Waar je ook voor kiest, je beschikt over veel comfort! Slaap op M-line matrassen, relax op het comfy meubilair, ontspan in de badkamer met overheerlijke producten van The Gift Label en geniet van het buitenleven op je privé terras. Je ervaart bij ons een instant vakantiegevoel waar je veel inspiratie op kunt doen voor je werkproject!

Jouw workation bij Het Wylde Pad:

  • Inspirerende en rustgevende omgeving
  • Luxe en comfortabele accommodaties
  • Fijne werkplekken
  • Gratis WiFi op het park en bij je verblijf
  • Restaurant voor je bakje koffie
  • Wandelen door Het Wylde Bos
 
 

Wat te doen tijdens jouw workation

Wij begrijpen dat je natuurlijk met je werkproject bezig gaat. Maar wil je even iets anders dan werken tijdens jouw bijzondere overnachting? Schuif dan aan in ons restaurant en geniet van een lekker ontbijt, lunch of diner. Of gewoon van een lekker drankje met snack! Onze Wylde Bar is namelijk zeven dagen per week geopend. En wanneer je 's avonds nog even gezellig wilt samenkomen met andere gasten kun je terecht bij een van onze fire spots. Liever de omgeving verkennen? Dokkum (10 km), Drachten (15 km) en Leeuwarden (20 km) liggen vlakbij! Ook zijn er in de direct omgeving prachtige wandel- en fietsroutes te volgen. Kortom, genoeg mogelijkheden tijdens jouw workation in Nederland bij Het Wylde Pad. Wanneer kom jij bij ons werken én vakantie vieren?

Boek jouw workation
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Je vindt ons hier ⤵

Wat mensen ons vroegen ⤵

Wat is een inspirerende plek voor een workation in Nederland?

Het Wylde Pad in Friesland! Bij deze prachtige parel kun je perfect terecht voor een rustige en ontspannen workation in een natuurrijke omgeving. Je verblijft in een unieke accommodatie en kunt gebruikmaken van verschillende faciliteiten. En het belangrijkste: je maakt gratis gebruik van onze wifi zodat je ongestoord en gemakkelijk kunt werken.

Van welke faciliteiten kan ik gebruikmaken tijdens mijn workation bij Het Wylde Pad?

Het Wylde Pad beschikt over verschillende faciliteiten. Tijdens jouw workation kun je aanschuiven in ons restaurant, genieten van een lekker drankje in de Wylde Bar of 's avonds gezellig samenkomen met andere gasten bij het kampvuur. Daarnaast is er een natuurlijke vennetje op het park, waar je heerlijk kunt picknicken. Hier ga je zeker weten veel inspiratie opdoen!