Het Wylde Pad

Bruiloften

 

YES! Er zijn zoveel verzoeken geweest en lange tijd hielden we het af, want bruiloften organiseren is niet niks! Maar na drie succesvolle bruiloften op Het Wylde Pad, begon het écht te kriebelen. We genieten zo enorm van de liefde die hier gevierd wordt dat we vanaf juli 2023 officieel te boeken zijn als trouwlocatie! Het hele jaar door, met of zonder overnachtingen & ontelbaar veel mogelijkheden. Zeggen jullie 'JA’ tegen Het Wylde Pad?

 

Op Het Wylde Pad is er heel veel mogelijk..

  • 365 dagen per jaar is Het Wylde Pad om te toveren tot een unieke bruiloftslocatie. Zo kun je in de zomermaanden midden op het park trouwen terwijl iedereen uitkijkt op het water! In de wintermaanden kunnen wij een verwarmde transparante tent neerzetten en deze volledig in Wylde wintersferen brengen.
  • Je kunt kiezen voor één dag, twee dagen, maar ook voor een geheel weekend! Kom samen met jouw vrienden en familie een weekend intens genieten van de rust, gezelligheid en elkaar! Zie onderaan de pagina een voorbeeld van hoe zo'n bruiloftsweekend eruit kan komen te zien! Tijdens bruiloften huur je het volledige park af, waardoor jullie echt alleen met jullie eigen gezelschap zijn.
  • Het Wylde Pad kan diverse arrangementen aanbieden. Denk hierbij aan een Barbecue Arrangement of een Pizza Arrangement. Meer fan van uitgebreid dineren, fine dining of shared dining? Wij laten jullie helemaal vrij om zelf een cateraar regelen. Zij mogen dan van onze faciliteiten gebruik maken. Wij werken ook graag met een aantal partijen samen, dus kunnen jullie voorzien van tips!
  • Willen jullie jullie gasten compleet ontzorgen? Dan helpen wij jullie graag! Zo kunnen wij bijvoorbeeld ontbijtjes, een brunch en een lunch verzorgen. Het afnemen hiervan is niet verplicht, want jullie mogen dit ook zelf regelen! Aan de hand van jullie wensen stellen wij graag een menu op.
  • Wij bieden drankarrangementen aan, waarbij jullie kunnen kiezen voor een drankarrangement per X- aantal uur, per dag of per weekend. In ons drankarrangement hebben jullie gasten keuze uit alle drankjes uit ons arrangement. Denk hierbij aan verschillende soorten fris, sappen, verschillende soorten (speciaal) bier en wijnen. Als jullie kiezen voor een drankarrangement voor een heel weekend, kunnen jullie gasten dus vanaf het moment dat ze arriveren tot het moment dat ze vertrekken drankjes bij onze bar bestellen!
  • Een feest geven met een DJ of band is bij ons geen enkel probleem! Onze huiskamer is hiervoor een ideale locatie. Versterkte muziek mag buiten tot 23:00 uur, binnen tot 02:00 uur.
  • Hebben jullie een bepaald thema in gedachten? Of hebben jullie al ideeën over de aankleding? Sanne stelt graag met jullie een styling plan op. Aan de hand van jullie wensen, wordt er een plan gemaakt hoe de ceremonie, het diner, het terrein en het feest wordt voorzien van de juiste aankleding.
 

Willen jullie meer informatie? Of zijn jullie inmiddels zo nieuwschierig dat jullie een keertje willen langskomen om de locatie te bekijken? Mail dan naar sanne@hetwyldepad.nl! Met liefde stelt Sanne een vrijblijvende offerte op aan de hand van jullie wensen. Alvast meer weten over alle mogelijkheden? Lees dan vooral onze brochure goed door! 

 Brochure - Het Wylde Pad

Voorbeeld van een Wylde Weekendbruiloft!

VRIJDAG
12:00 - 15:00 uur: Aankomst van het bruidspaar, ceremoniemeesters (en eventueel naaste familie)
15:00 - 18:00 uur: Aankomst overige gasten, inchecken en start borrel
18:00 - 21:00 uur: Wylde Pizza Arrangement, waarbij we in onze eigen pizzaoven heerlijke pizza's afbakken
21:00 - 23:00 uur: Kampvuur met singersongwriter, marshmallows en borrel

ZATERDAG
09:00 - 10:30 uur: Ontbijten (gezamenlijk of apart in de accommodaties)
10:30 - 12:00 uur: Activitieit voor alle bruiloftsgasten (zoals yoga, oud Hollandse spellen of een leuke actieve activiteit) of vrije tijd
12:00 - 13:30 uur: Lunchen (gezamenlijk of apart in de accommodaties)
15:00 - 16:00 uur: Ceremonie in onze tuin
16:00 - 18:00 uur: Taart, toost en borrel!
18:00 - 21:00 uur: Diner aan lange tafels met bijvoorbeeld foodtrucks of een 4-gangen diner
21:00 - 23:00 uur: Feest met band op het Wylde Terras
23:00 - 23:30 uur: Genieten van een midnight snack!
23:00 - 02:00 uur: Feest met DJ in de Huiskamer

ZONDAG
10:00 - 11:30 uur: Ontbijten (gezamenlijk of apart in de accommodaties)
11:30 - 12:00 uur: Uitchecken

Zij gingen jullie al voor..

Arnold en Lobke | Juli 2023: 
"In juli onze bruiloft gehouden bij het Wylde Pad! Alles was precies zoals we in gedachte hadden. Communicatie van te voren was goed en het personeel dacht mee in onze wensen! Kortom een prachtige dag gehad!"

 

Brenda & Wybe | Maart 2023:
"In december 2022 ten huwelijk gevraagd en 14 januari 2023 de eerste afspraak met Sanne van Het Wylde Pad. De connectie werd gelegd via Instagram. Er werd snel en erg leuk gereageerd op onze vraag naar een snelle datum. Vanaf de eerste kennismaking met Sanne tot de laatste mail was het een zeer plezierig contact. Heel vlot hebben we onze wensen doorgenomen, mochten we alle ruimtes bekijken en kwamen er verschillende opties voorbij. Al snel besloten we in zee te gaan met Het Wylde Pad. En wat zijn we daar blij om. De dag van ons trouwen 23 maart 2023 was er één met een gouden rand! Dit was ons thema en dat is zeker waargemaakt door Sanne en haar team. De inrichting, de aankleding, de ceremonie, het eten, de communicatie en de volgende ochtend samen met onze kinderen afsluiten met een fantastisch ontbijt was een feest.

De vrijheid voor onze eigen inbreng en de aangedragen suggesties was een mooie mix. Alles was goed en sfeervol verzorgd.

Samen met onze fotograaf Margriet heeft de locatie Het Wylde Pad gezorgd voor een onvergetelijke trouwdag!"

Do we need to say more?
Kom trouwen op Het Wylde Pad!