Het Wylde Pad
Evenementen

Events

Events op Het Wylde Pad

Het Wylde Pad, een ideale locatie om heerlijk even een weekendje weg te gaan met vrienden of om vakantie te vieren met het gezin. Maar het park leent zich ook voor evenementen! Denk aan familieweekenden, bedrijfsfeesten, bruiloften en (bedrijfs)fotoshoots! Host jouw eigen 'Wylde Event' op het Wylde Pad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar sitaveltman@hetwyldepad.nl voor meer informatie over de organisatie van een Wylde Team Uitje, zoals een bedrijfsfeest, teambuildingdagen, meetings, workshops en heisessies. Mail voor alle overige evenementen (zoals familiefeesten, bruiloften, het afhuren van het park, vrijgezellenfeesten, babyshowers of verjaardagsfeesten) naar sanne@hetwyldepad.nl.

Al nieuwsgierig geworden? In de brochure vind je meer informatie over de mogelijkheden op Het Wylde Pad en de arrangementen die wij aanbieden! Wij komen graag met je in gesprek om de wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

 Evenementen brochure - Het Wylde Pad

 

Het is dus mogelijk om je eigen evenement te organiseren op Het Wylde Pad of het park af te huren voor welke gelegenheid dan ook. Ook organiseren wij regelmatig zelf evenementen. Zie hieronder een selectie van de evenementen die er binnenkort aankomen:

Manifestatie Event

Inspirerende sprekers en waardevolle onderwerpen. Drie dagen lang. Heerlijk eten, drinken, twee overnachtingen en verbinding. Een écht cadeautje!
Meer

Drie Dappere Dreumes Dagen

Wegens enorm succes is het evenement voor de Wylde dreumesen terug: De Drie Dappere Dreumes Dagen! 

Meer