Events op Het Wylde Pad

Host jouw 'Wylde Event' op het Wylde Pad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Zie hieronder onze onepagers!

Huisje Boompje Baby Fair

Huisje Boompje Baby organiseert in samenwerking met Het Wylde Pad in Friesland op zaterdag 27 en zondag 28 augustus een Huisje Boompje Baby Fair. Je vindt er de leukste kramen met duurzame (baby- en kinder)kleding, accessoires, kraam- en verrassingscadeaus. 

Koop hier je tickets!

Meer

Drie Dappere Dreumes Dagen

Voor Wylde vaders & moeders met dappere dreumesen. Kom samen met je dreumes en/of baby genieten op Het Wylde Pad. Wij zorgen voor een leuke programmering voor de kleintjes met o.a. een balonnenclown, springkussen en natuurlijk samen dansen, zingen en genieten.
Meer

Mindful Matters

Doe eens een stap terug uit de hectiek van het bestaan en kom 3 dagen lang genieten in Friesland. Meditaties, boswandelingen, luieren in de zon, ontmoetingen en goede gesprekken. Of juist volledige stilte als je daar aan toe bent. Tijdens deze 3-daagse draait het alleen maar om jou! Een kleinschalig, sprankelend & laagdrempelig retreat. Wil je erbij zijn?

Meer

Manifestatie Event

Inspirerende sprekers en waardevolle onderwerpen. 3 dagen lang. Heerlijk eten, drinken, 2 overnachtingen en verbinding. Een écht cadeautje!
Meer

Couple Retreat op Het Wylde Pad

Deze retreat is bedoeld voor partners die een liefdesrelatie hebben en het verlangen hebben om samen te groeien in verbinding met zichzelf en met elkaar!
Meer