Het Wylde Pad
Vriendinnenweekend

Vriendinnenweekend

  • Stylish ingerichte accommodaties
  • Mogelijk met eigen hottub
  • Kampvuur-, barbecue- en pizza avonden

Unieke vakantie met vriendinnen in Friesland 

Jouw vakantie met vriendinnen vier je bij Het Wylde Pad! Onze accommodaties zijn optimaal gestyled door 'De Huismuts' en écht instagrammable. Luxe en comfort in een hippe jas. Samen verblijven in een bijzondere accommodatie, ultiem relaxen in jullie eigen hottub en gezellig borrelen tijdens een kampvuuravond. De mogelijkheden bij Het Wylde Pad zijn eindeloos! Kom ontspannen, onthaasten, ont-moeten, ontdekken én genieten op ons kleinschalige vakantiepark in Friesland. Let’s go Wylde! 

Sfeerimpressie van jullie vriendinnenweekend 📸

 

Welke accommodatie kiezen jullie?

Bij Het Wylde Pad kunnen jullie verblijven in gave accommodaties voor maximaal 12 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zoals een ruime keuken, moderne badkamer en gezellige woonkamer. Een aantal accommodaties zijn prachtig gelegen aan het water. Komen jullie met een grote vriendengroep? Kies dan voor Het Wylde Groepshuis met zes slaapkamers en vijf badkamers of voor De Wylde Woonboerderij met vier slaapkamers en twee badkamers. Zijn jullie met een kleinere vriendinnengroep? Kies dan voor één van onze andere stylische accommodaties 2 tot 6 personen. Welke bijzondere accommodatie heeft jullie voorkeur?

 

Jullie accommodatie in het kort:

  • Tiny houses, vakantiehuisjes & appartementen
  • Optimaal gestyled
  • Voor 2 tot maximaal 12 personen
  • Wellness mogelijkheden
  • Heerlijke M-line matrassen
 

Deze accommodaties zijn wellicht iets voor jullie! ⤵

 

To do's tijdens jullie vriendinnenweekend 🥂

Hoe jullie vriendinnenweekend eruit kan zien? In ieder geval héél gezellig! Geniet ‘s ochtends van onze ontbijtboxen en bezoek ‘s middags en ‘s avonds onze Wylde Bar waar jullie heerlijk kunnen lunchen en borrelen. In het weekend zijn er meerdere fire spots waar jullie gezellig kunnen samenkomen. Kortom; er zijn genoeg activiteiten die jullie kunnen ondernemen vanaf ons vakantiepark tijdens jullie vriendinnen vakantie!

 
 
 
 

Wat mensen ons vroegen ⤵

★ Wat is een gave plek voor mijn vriendinnenweekend?

Dat is Het Wylde Pad! Dit prachtige vakantiepark is gelegen in het dorpje Twijzelerheide in Friesland. Het park is omgeven door veel natuur en er is ook een natuurlijk vennetje: de pingo. Samen met je vriendinnen verblijf je in unieke en bijzondere accommodaties die optimaal gestyled zijn. Het wordt een vriendinnenweekend om niet te vergeten. Boek jullie Wylde Stay!

★ Wat is er allemaal te doen op het park?

Het Wylde Pad is dé plek om te ontspannen, ontdekken, onthaasten en ont-moeten. Hier moet niets, maar alles mag. In het weekend is er onder andere een kampvuur-, barbecue- of pizza avond. Daarnaast worden er diverse andere activiteiten georganiseerd. Bij de Wylde Bar kun je lekker lunchen en borrelen en voor een frisse duik kun je terecht in de pingo: het natuurlijke vennetje tussen onze huisjes