Het Wylde Pad

We're the WYLDE ones

 
Eigenaren
 
 

Who are these wylde ones?!

Het Wylde Pad is de waargemaakte droom van interieur influencer Rachel ‘De Huismuts’ van Sas, haar man Willem en huisvriend Martijn, bekend van het succesvolle platform Gierige Gasten. Wat begon als een klein idee voor één vakantiehuisje is uitgegroeid tot een wyld avontuur: een kleinschalig vakantiepark met hippe huisjes, appartementen en yurts. Een prachtig toevluchtsoord voor jong en oud, op een unieke locatie in ‘Fryslân’.

 
 
Rachel
 

Rachel van Sas

Bekend van lifestyle-platform De Huismuts inspireert Rachel van Sas honderdduizenden volgers op het gebied van opvoeden, reizen en interieur. Dagelijks geeft ze op Instagram een kijkje in haar leven en middels haar online interieur cursus De Huismuts Homeschool helpt ze anderen om van hun huis een thuis te maken. In 2020 kwam haar bestseller ‘Mom, you got this!’ uit, hét boek voor alle mama’s (in spe) vol inzichten, inspiratie en tips. Van inspirerende kinderkamers en tips voor positief opvoeden tot de leukste online shops voor kinderkleding, de handigste babyproducten, speelgoedtips, kindvriendelijke get-aways, alles over slaap en zovéél meer!

Rachel op Instagram

 
 
Willem
 

Willem van Sas

Willem is ‘de man van …’, maar ook nog veel meer dan dat! Volgens Rachel is hij de drijvende kracht achter het gezin, een rol die hem op het lijf geschreven is. Op Instagram vind je deze content creator onder de naam @daddyhox en zie je wat hem dagelijks bezighoudt, zowel zakelijk als privé. Willem is de realist van het Wylde Pad-trio, met zijn praktische mind set houdt hij dromers Rachel en Martijn met beide benen op de grond.

Willem op Instagram

 
 
Martijn
 

Martijn Manschot

Martijn is één van de mannen achter het populaire Youtube-account Gierige Gasten, waarin hij er samen met twee vrienden alles aan doet om nergens voor te hoeven betalen. Dit leidt tot gierige, karige en vooral hilarische content! 

Martijn op Instagram

 
 

Bouw je droom: Het Wylde Pad

Een vervallen vakantiepark binnen een half jaar omtoveren tot bruisend oord voor groot en klein … Sounds crazy?! Niet voor ons. We stroopten onze mouwen op en gingen ervoor. In de docusoap Bouw je droom: Het Wylde Pad werden we gevolgd tijdens onze race tegen de klok om alles op tijd klaar te hebben voor de zomer en de struggles waar we in het park – én bij elkaar – tegenaan liepen. Een uniek avontuur waarin je ziet hoe wij ons droompark hebben gerealiseerd.

 

Heb jij onze reis gemist?

Kijk dan alle zeven afleveringen terug op Kijk.