Het Wylde Pad
Let's go Wylde!

Het Wylde Teamuitje

Het Wylde Pad is vanaf dag 1 dé plek voor verbinding, ontspanning en heel veel plezier. Daarom zijn we extra trots op ons nieuwe "product": Het Wylde Teamuitje.

Het Wylde Pad is dé plek voor het vetste & leukste team uitje waar nog laaaang (!) over nagepraat zal worden. Alles kan en niks is te gek. You name it en wij regelen het.

 Brochure - Het Wylde Pad

Neem contact met ons op via sanne@hetwyldepad.nl voor alle mogelijkheden! Jullie rijden naar ons toe en wij doen de rest. Who’s ready for a wylde team ride? 

Alvast een paar redenen om Het Wylde Pad in te zetten voor jouw TEAMUITJE:

  • Het Wylde Pad is het gehele jaar door te boeken. Boek voor één dag of meerdere dagen. Het is mogelijk om een deel van het park af te huren, maar ook het gehele park! Dit hangt er maar net van af hoe groot jullie gezelschap is en wat jullie wensen zijn.
  • Hoe tof is het om met jouw collega's ook te blijven slapen en een volledige Wylde Pad ervaring te krijgen? Check in bij onze receptie, sluit aan bij een pizza of BBQ - avond, zing de sterren van de hemel bij een karaokeavond in onze gezellige huiskamer of re lax bij het kampvuur met marshmallows samen met een singersongwriter! Liever dansen op de tafel? Ga dan voor de DISCO BINGO en trek je foutste outfit aan.
  • Wij bieden diverse opties aan voor ontbijt, lunch en voor diner. Alles in overleg met jullie! Ook kunnen we rekening houden met dieetwensen.
  • Ook denken we graag mee in het drankenaanbod. Zo kun je gaan voor een onbeperkt drankenarrangement voor een X- uur of de drankjes op nacalculatie laten bestellen.
  • We hebben diverse samenwerkingen met partijen die activiteiten aanbieden, zowel intern als extern. Denk aan yoga, bootcamp, omgeving verkennen op E-choppers, bubbelvoetbal en een wijnproeverij op wijngaard de Frysling.
  • Ook vanuit het Wylde Pad kunnen we leuke entertainment aanbieden. Denk aan een leuke disco bingo, een karaokeavond, kampvuur met marshmallows en een singersongwriter. Ook een feest in de huiskamer met een DJ is mogelijk!
 

Enthousiast geworden? Mail dan naar sanne@hetwyldepad.nl. Sanne stelt graag samen, aan de hand van jou wensen, een vrijblijvende offerte op. Check anders alvast de brochure, zo krijg je een idee wat er allemaal mogelijk is op het Wylde Pad!

 

Politie Amersfoort ging jullie al voor met een 2-daagse teamsessie op Het Wylde Pad: 

"Hoewel ik er maar kort ben geweest vond ik de locatie echt top. En de ontvangst en verzorging heel goed geregeld."

"De ontvangst en verzorging was heel goed geregeld. En men was heel flexibel v.w.b. de wensen, vragen etc. Ik zou het volgend jaar zo weer boeken."