• Yurts voor 2 personen
  • In Twijzelerheide, Friesland
  • Dé plek om te onthaasten

Yurt huren in Nederland

Uniek overnachten, back to basic, maar mét een dikke plus? Kom een Yurt huren in Nederland bij ‘t Wylde Pad. Wij zijn een kleinschalig vakantiepark in Friesland met optimaal gestylede accommodaties (in een hip jasje), waaronder ook onze gave 2-persoons Yurts. Hier slaap jij net zo goed als thuis. Of zelfs beter! En dat op een bijzondere locatie in de Friese natuur. Bij aankomst in jouw Yurt in Friesland voel je het meteen: dit is heaven on earth. Een plek om te onthaasten, ontspannen, ontdekken en ont-moeten. Een plek waar niets moet en alles mag en waar een unieke vibe van rust, ruimte en relaxen heerst.

Wylde Stay ervaren? Verblijf dan in het weekend. We hebben dan onder andere een kampvuuravond, een barbecue- of pizza avond en diverse andere activiteiten.
Stay Relaxed? Kom dan doordeweeks. Ideaal voor levensgenieters, rustzoekers en natuurliefhebbers.

Ontdek onze unieke Yurt
 

Onze Yurt in het kort:

🍃 Twee eenpersoonsbedden met M-line matrassen

🍃 Sanitair cabine met douche, toilet en wastafel

🍃 Gratis wifi en bluetooth speaker

🍃 Elektra en een houtkachel

🍃 Tussen de bomen, met veel privacy

Uniek slapen in een Yurt in Friesland

Wil je écht even ontspannen? Kom een Yurt tent huren! Dé perfecte accommodatie als je eens wat anders wilt. Want uniek is het zeker. En back to basic ook, want je slaapt in een tent… maar tegelijkertijd wél met een dikke plus. Wat is die dikke plus dan? Nou, onze Yurt in Friesland is voorzien van elektra en een houtkachel én er zijn luxe producten van The Gift Label aanwezig, zoals handzeep, shampoo, conditioner en bodylotion. Douchen doe je in je eigen sanitair cabine naast de Yurt, waar zich naast de douche ook een toilet en wasbak bevindt. Bij ons kun je een Yurt huren in Nederland voor 2 personen. En als je denkt dat je basic slaapt, think again: je geniet van een heerlijke nachtrust op een M-line matras onder Cotton Suite beddengoed.

 

- What to do

Kom je bij ons een Yurt huren? Dan heb je de vrijheid om te doen wat je wilt, wanneer je dat wilt. Genieten op het terras van onze horeca, picknicken in een van de hangouts op het park, borrelen met andere wylde ones of een avondwandeling maken door Het Wylde Bos

- What to eat & drink

Was jij al bekend met onze voorliefde voor festivals? Deze zie je namelijk terug in onze horeca. Zo organiseren we regelmatig een Wylde Event. Food trucks, pizza nights, BBQ-party’s, livemuziek onder sprookjesachtig verlichte bomen. Kortom: een Yurt huren in festivalsferen. Let’s go wylde!

- Where to go

Eigenlijk hoef je ‘t Wylde Pad niet eens te verlaten, maar mocht je toch de Friese omgeving willen verkennen: jouw Yurt in Friesland bevindt zich op 15 km afstand van Drachten, 20 km van Leeuwarden en 10 km van Dokkum. Overdag op pad en ‘s avonds ultiem ontspannen. Wij bieden voor ieder wat wylds. 

Boek een Wylde stay…

…in een unieke Yurt in Friesland. En geniet van de chille sfeer op ons kleinschalige park.

Boek onze Yurt in Friesland
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.