Het Wylde Pad

Kindvriendelijk vakantiepark in Friesland

  • Bijzonder overnachten in unieke accommodaties
  • Speelmogelijkheden voor de allerkleinsten
  • Gelegen in een natuur- en bosrijke omgeving

Let's go Wylde tijdens een vakantie met de kids!

Samen met de allerkleinste wylderikken een bijzondere ervaring beleven; onthaast in de natuur, ontdek de omgeving en ontspan in een eigen unieke vakantiewoning... Ook wel 'Heaven on Earth' genoemd, want Het Wylde Pad is een prachtig toevluchtsoord voor volwassen Wylde Ones en kleine Wylderikken. Op ons kindvriendelijke vakantiepark is er voor iedereen wat te beleven, jong en oud zal zich geen moment vervelen! Zo kunnen de kleine Wylderikken lekker spelen in de speeltuin of spelletjes doen terwijl de ouders genieten van een drankje bij De Wylde Bar en de adembenemende natuur.

Een sfeerimpressie van ons kindvriendelijke vakantiepark ⤵

To do's op het park en in de omgeving

Het Wylde Pad is dé perfecte uitvalsbasis voor gezinnen, voor jong en oud valt er van alles te beleven. De kleine Wylderikkken zullen zich vermaken in de speeltuin met zandbak, de trampoline en de speeltoestellen. Daarnaast staan er loopfietsen, skelters en steps waarmee ze veilig over het terrein kunnen rijden. En wist je dat je in de avond samen kunt genieten bij het kampvuur? Gezellig samen rondom het kampvuur met wat lekkers; dat is pas genieten! Stap op de fiets en ontdek de Friese landschappen. Ons park ligt ongeveer 15 kilometer van Drachten en 20 kilometer van Leeuwarden vandaan, dit zijn gezellige bruisende steden waar je neer kunt strijken op de gezellige terassen.

 

Kindvriendelijke uitjes

  • Speel- en dierenparadijs Sanjes Safari (7 km)
  • Bootje varen op de Friese wateren (15 km)
  • Dierentuin Aquazoo Leeuwarden (16 km)
  • Bezoek de bruisende stad Leeuwarden (20 km)
  • Botanische tuin Hortus (6 km)
 
 

Zo ziet een verblijf op ons kindvriendelijke vakantiepark eruit

Bij het Wylde Pad bieden wij verschillende volledig ingerichte accommodaties. Of je nu in een unieke yurt overnacht, een knus huisje aan het water, een boshuisje óf in een groepsaccommodatie met de hele familie verblijft. Bij Het Wylde Pad is het gegarandeerd feest! Terwijl jij geniet van de natuur en een boekje leest op jouw eigen terras, genieten de kleine Wylderikken in de speeltuin waar ze andere Wylderikken zullen ontmoeten. In de avond genieten jullie samen rondom het kampvuur en is het één en al gezelligheid. 's Ochtends word je midden in de natuur wakker met het geluid van fluitende vogels. En wist je dat wij ontbijt service aanbieden? Wij komen het volledig verzorgde ontbijt gewoon bij jou langsbrengen. Dat is pas écht vakantie!

 
 

Dit is wat eerdere gasten ons vroegen:

🐕 Zijn honden ook welkom tijdens een verblijf bij Het Wylde Pad?

Wij begrijpen heel goed dat de familie niet compleet is zonder jullie trouwe viervoeter en daarom bieden wij bij Het Wylde Pad huisdiervriendelijke accommodaties aan. Zo kun je een vakantiehuis met je hond huren en samen volop genieten. Op het park én in de omgeving kun je heerlijk wandelen en de hond uitlaten.

👧🏼 Wat is er allemaal te beleven voor de kinderen?

Voor de kleine Wylderikken is er een speeltuin bij Het Wylde met een zandbak, een trampoline en uitdagende speeltoestellen. Ook staan er loopfietsen, skelters en steps. Daarnaast organiseren wij regelmatig kindvriendelijke events. Houd daarvoor onze agenda goed in de gaten!