Het Wylde Pad
Zomervakantie

Een Wylde zomervakantie: let's go!

 • Bijzondere accommodaties
 • Natuurlijk vennetje op het park
 • In het buitengebied van Twijzelerheide

Geniet deze zomer in het mooie Fryslân

Een unieke zomervakantie beleven? Maak kennis met Het Wylde Pad! Bijzondere huisjes, appartementen en yurts, een natuurlijk vennetje en gezellige fire spots in de weekenden. Bij de Wylde Bar kun je genieten van een lekker hapje en drankje. Bij Het Wylde Pad worden ook regelmatig Wylde Events georganiseerd, waar jij gezellig kunt deelnemen aan BBQ-party's en pizza nights. Tijdens jouw Wylde zomervakantie in Friesland hangt een vibe van rust, ruimte en relaxen. Heerlijk voor jong én oud!

Vind je ideale verblijf ⤵

Bijzonder overnachten bij Het Wylde Pad

Bij Het Wylde Pad overnacht je deze zomer in unieke accommodaties. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen en zijn optimaal gestyled. Kies bijvoorbeeld voor een overnachting in een knus huisje, boshuisje, luxe hotelkamer, yurt of een prachtige groepswoning. Het zal je aan niets ontbreken, want de accommodaties zijn van alle gemakken voorzien: fijne bedden, een sfeervolle leefruimte en een badkamer(s) met overheerlijke producten van The Gift Label. Wij hebben tevens huisjes met een fijne hottub: lekker bubbelen deze zomer! Ook kun je in enkele accommodaties met je hond verblijven. Beleef samen een onvergetelijke zomer!

 
 

To do's tijdens jouw zomer bij Het Wylde Pad

Wanneer je het terrein komt oprijden voelt het direct als thuiskomen. Eenmaal hier wil je nooit meer weg! Op het vakantiepark zelf is genoeg te doen, maar ook de omgeving van Het Wylde Pad biedt veel mogelijkheden voor jong en oud. Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet:

 
  Steden

  Het Wylde Pad ligt 15 kilometer van Drachten, 20 kilometer van Leeuwarden en 10 kilometer van Dokkum. Perfect wanneer je zin hebt om even de drukte op te zoeken.

  Zwemmen

  Midden tussen onze huisjes vind je ons natuurlijke vennetje. Dit zorgt voor een fraaie uitstraling. Hier kun je romantisch picknicken op ons vlot, maar ook afkoelen in het water.

  Recreatie

  In de direct omgeving van ons park zijn volop recreatiemogelijkheden. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen, bezoek wijngaard De Frysling of de botanische tuin Hortus.

  Wellness

  Niet alleen op het park vind je wellness. Op nog geen 10 kilometer afstand vind je Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve. Lekker ontspannen in de sauna's, baden en rustruimtes.