Het Wylde Pad
Meivakantie

Een Wylde stay en volop voorjaarsvreugde in de meivakantie

  • Bijzonder overnachten
  • In de Friese natuur
  • Chille festival vibe

Let's go Wylde deze meivakantie, this is why!

Beeld je eens in... Het geruis van de bomen en de voorjaarszon die op jouw huid schijnt. Bij Het Wylde Pad staat genieten centraal. Een kleinschalig vakantiepark met überhippe accommodaties en Wylde faciliteiten. De accommodaties zijn optimaal gestyled en idyllisch gelegen in de natuur van het Friese Twijzelerheide. Bij ons ervaar je écht een chille vibe met een kleine festivalachtige touch. Een plek om te onthaasten én te ont-moeten. Een plek waar jij tegen zegt: dit is heaven on earth! Vier de meivakantie samen met je partner, vrienden of het gezin, want ook de kleine wylderikken zijn welkom. Met wie je ook komt, de meivakantie bij Het Wylde Pad zul je niet snel vergeten!

Boek jouw originele overnachting in de meivakantie ⤵

 

Idyllisch genieten in stylish ingerichte accommodaties

Het Wylde Pad is dé place to be als het draait om idyllisch genieten. De festivalachtige sferen, stijlvol ingerichte accommodaties en de weelderige omgeving maken jouw meivakantie compleet! Onze bijzondere accommodaties geven je écht even dat vakantiegevoel, zijn optimaal gestyled door 'De Huismuts' en écht instagrammable. Luxe en comfort in een hip jasje. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Overnacht jij in een tiny house, appartement, yurt, groepshuis of woonboerderij? Al bij binnenkomst in je accommodatie proef je meteen de unieke sfeer.

 
 

Vervelen? No Wylde way!

Vervelen staat niet in ons woordenboek. Ontspannen, ontmoeten en onthaasten daarentegen wel! Dankzij de natuurrijke ligging in het Friese landschap sta je vanuit hier binnen no-time in de ongerepte bossen en uitgestrekte heides. Een oase van rust komt op je af tijdens een ontspannende wandeling waarin je je zintuigen prikkelt. Toch op zoek naar iets meer levendigheid? Bezoek een bruisende stad zoals Dokkum, Drachten of Leeuwarden. Of blijf gezellig op ons park en geniet bij de Wylde Bar van een hapje en een drankje, ontmoet elkaar in de Huyskamer en sluit de dag af bij het kampvuur! Vervelen is in ieder geval geen optie...

 

 Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Where to go (in de meivakantie)?

  • Wijngaard De Frysling (3 km)
  • Speel- en Dierenpark Sanjes Safari (8 km)
  • Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve (9 km)
  • Bootverhuur Bonkevaart (15 km)
  • Bruisende stad Leeuwarden (20 km)
 
 

Dit vroegen eerdere Wylde Ones ons:

✦ Is mijn hond ook welkom tijdens de meivakantie?

Zeker! Wij hebben diverse huisdiervriendelijke accommodaties die geschikt zijn voor maximaal 12 personen. De prachtige ligging van ons park, verscholen tussen het bos, maakt Het Wylde Pad hét perfecte vakantiepark voor jou en je hond. Maak samen de mooiste wandelingen en ontdek Friesland tijdens de meivakantie!

✦ Wat is er allemaal te beleven voor de kinderen?

Voor de kleine wylderikken is er een speeltuin bij Het Wylde Pad met een zandbak, een trampoline en uitdagende speeltoestellen. Ook staan er loopfietsen, skelters en steps. Daarnaast organiseren wij regelmatig kindvriendelijke events. Houd daarvoor onze agenda goed in de gaten!