Het Wylde Pad
Vakantie 2 personen

Een Wylde Stay voor twee

 • Kleinschalig vakantiepark in Friesland
 • Unieke en optimaal gestylde accommodaties
 • Ook mogelijk met wellness

Een liefdevolle getaway voor twee personen

Gezellig op vakantie met zijn tweeën? Samen met je partner even quality time en genieten van elkaar? Of gewoon lekker met een vriendin, je moeder of dochter. Let’s go Wylde! Bij Het Wylde Pad beleven jullie samen een heerlijke vakantie in een optimaal gestyled huisje. Je vakantie staat in het teken van ontspannen, ontdekken, onthaasten en ont-moeten. En dat op een schitterende plek in het buitengebied van Twijzelerheide. Wanneer je het terrein oprijdt voel je het al meteen: dit is heaven on earth. Ben jij klaar om deze prachtige parel midden in het Friese landschap te ontdekken? Kom jij ook een midweekje of weekendje met zijn tweetjes vakantie vieren bij Het Wylde Pad?

 
 

Een liefdevol avontuur in een 2-persoons vakantiehuisje

Luxe en comfort in een hippe jas: dat zijn de accommodaties van Het Wylde Pad. Wij hebben diverse gave accommodaties die geschikt zijn voor 2 personen. Onze Wylde kamers bevinden zich in onze gezellige B&B. Deze zijn gestyled tot in de allerkleinste details. De Wylde kamers beschikken over een tweepersoonsbed met M-line matrassen en een eigen badkamer voorzien van heerlijke verzorgingsproducten. Voor een 2-persoons vakantie kun je ook slapen in een sprookjesachtige omgeving. Je verblijft dan in onze luxe boshuisjes, midden in het Wylde Woud. Sfeervolle tiny houses met eigen sanitair en een gezellige privé veranda. Ook hier zal het je aan niks ontbreken. Liever wat meer ruimte tijdens jullie 2-persoons vakantie? Wij hebben ook huisjes voor 4 personen.

Onze 2-persoons huisjes, jullie Wylde Stay ⤵

Vanaf
€ 422
€ 370
3 nachten
2 personen

De Wylde Kamer | 2 Pers.

21Nee
 • Volledig Huismuts proof
 
Vanaf
€ 323
€ 286
3 nachten
2 personen

Boshuisje | 2 Pers.

21Sommige
 • Luxe Bossuite
 • Eigen sanitair
 
 

Wylde to do's voor jullie twee

Tijdens een weekje of midweek weg in Nederland met 2 personen kunnen jullie je optimaal vermaken op ons kleinschalige park. Geniet van een romantische picknick op het vlot bij onze Pingo, het natuurlijke vennetje, of neem een verfrissende duik. Voor een lekker hapje en drankje kun je terecht bij De Wylde Bar. ‘s Avonds kun je gezellig samenkomen bij één van onze fire spots en kun je genieten van een mooie avond. Voor de kleine wylderikken onder ons is er een leuke speeltuin. Er is genoeg te doen op ons park zelf, maar wil je er toch op uit en de omgeving ontdekken? Dan hebben wij een paar tips voor je! 

 

Onze tips in de omgeving:

 • Huur een sloep bij bootverhuur Bonkevaart
 • Bezoek Sanjes Safari: een gaaf dierenpark
 • Ontspan bij Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve
 • Zoek de drukte op in Dokkum of Leeuwarden
 • Maak een wandeling door de prachtige natuur
 
 
 
 

Wat mensen ons vroegen ⤵

❥ Wat maakt de accommodaties bij Het Wylde Pad zo uniek?

De accommodaties van Het Wylde Pad zijn optimaal gestyled. We noemen het ook wel luxe en comfort in een hippe jas. Al bij binnenkomst proef je de unieke sfeer. De huisjes zijn ingericht door Rachel (van lifestyle-platform de huismuts).

❥ Zijn er ook accommodaties met wellness?

Jazeker. Ga samen voor optimale ontspanning en geniet van een vakantiehuis met hottub. Zo kun je kiezen voor Huisje Sita voor 4 personen of De Wylde voor 4 personen. Deze zijn beide voorzien van een eigen hottub!