Het Wylde Pad
Vakantie 2 personen

Vakantie voor 2 personen

  • Kleinschalig vakantiepark in Friesland
  • Unieke en optimaal gestylde accommodaties
  • Ook mogelijk met wellness

Wylde vakantie voor 2 personen

Gezellig op vakantie met zijn tweeën? Let’s go Wylde! Bij Het Wylde Pad beleven jullie samen een heerlijke vakantie in een optimaal gestyled huisje. Je vakantie staat in het teken van ontspannen, ontdekken, onthaasten en ont-moeten. En dat op een schitterende plek in het buitengebied van Twijzelerheide. Wanneer je het terrein oprijdt voel je het al meteen: dit is heaven on earth. Ben jij klaar om deze prachtige parel midden in het Friese landschap te ontdekken? Kom je vakantie vieren met 2 personen bij Het Wylde Pad, bijvoorbeeld tijdens een midweek!

 
 

2-persoons vakantie in een unieke accommodatie

Luxe en comfort in een hippe jas: dat zijn de accommodaties van Het Wylde Pad. Wij hebben diverse gave accommodaties die geschikt zijn voor 2 personen. Onze Wylde kamers bevinden zich in onze gezellige B&B. Deze zijn gestyled tot in de allerkleinste details. De Wylde kamers beschikken over een tweepersoonsbed met M-line matrassen en een eigen badkamer voorzien van heerlijke verzorgingsproducten. Voor een 2-persoons vakantie kun je ook slapen in een sprookjesachtige omgeving. Je verblijft dan in onze luxe boshuisjes, midden in het Wylde Woud. Sfeervolle tiny houses met eigen sanitair en een gezellige privé veranda. Ook hier zal het je aan niks ontbreken. Liever wat meer ruimte tijdens jullie 2-persoons vakantie? Wij hebben ook huisjes voor 4 personen.

Onze 2-persoons huisjes ⤵

De Wylde Kamer | 2 Pers.

Kom ultiem genieten in een van onze nieuwe Wylde kamers!
Meer
 

Boshuisje | 2 Pers.

Slapen in een sprookjesachtige omgeving. Onze boshuisjes liggen midden in het Wylde Woud en zijn van gemakken voorzien.
Meer
 

Weekje weg in Nederland met 2 personen

Tijdens een weekje of midweek weg in Nederland met 2 personen kunnen jullie je optimaal vermaken op ons kleinschalige park. Geniet van een romantische picknick op het vlot bij onze Pingo, het natuurlijke vennetje, of neem een verfrissende duik. Voor een lekker hapje en drankje kun je terecht bij De Wylde bar. ‘s Avonds kun je gezellig samenkomen bij één van onze fire spots en kun je genieten van een mooie avond. Voor de kleine wylderikken onder ons is er een leuke speeltuin. Er is genoeg te doen op ons park zelf, maar wil je er toch op uit en de omgeving ontdekken? Dan hebben wij een paar tips voor je! 

 

Onze tips in de omgeving:

  • Huur een sloep bij bootverhuur Bonkevaart
  • Bezoek Sanjes Safari: een gaaf dierenpark
  • Ontspan bij Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve
  • Zoek de drukte op in Dokkum of Leeuwarden
  • Maak een wandeling door de prachtige natuur
 
 

Wat mensen ons vroegen ⤵

⏰ Kan ik ook last minute een vakantie met 2 personen boeken?

Ja, dat kan! Je bent ineens een paar dagen vrij of bent er gewoon even aan toe om er lekker tussenuit te gaan? Dan is het fijn dat je last minute je vakantie met zijn tweetjes kunt boeken. Bij Het Wylde Pad geniet je in een hippe accommodatie op een idyllisch plekje tussen de bomen. Zien we jou binnenkort?

🥂 Wat is er allemaal te doen tijdens mijn vakantie voor 2 personen bij Het Wylde Pad?

Tijdens jullie 2-persoons vakantie bij Het Wylde Pad verveel je je geen moment. Ontspan in een heerlijke hottub, bezoek de Wylde Bar voor een hapje en drankje en bewonder de ondergaande zon vanaf de waterkant van de Pingo. Ook in de omgeving zijn volop activiteiten. Van wandelen en fietsen tot aan winkelen en bootje varen. Graag tot snel bij Het Wylde Pad!