Het Wylde Pad
Huisje huren met hottub

Wellness vakantiehuis in Friesland

  • Relaxen in een eigen hottub
  • Voor 4 - 6 personen
  • Speciale events voor mentale wellness

Ontspannen vakantie in een wellness huisje

Bij het Wylde Pad in Friesland huur je een vakantiehuis met hottub voor maximaal 6 personen. Geniet van het warme water en relax midden in de stilte van de natuur. Hier kom je even helemaal tot rust in comfort en luxe op ons kleinschalige vakantiepark. Bij ons hoef je niets anders dan ontspannen, ontdekken, onthaasten en ont-moeten. Een wellness huisje in Friesland maakt een 'me-time' vakantie dan ook helemaal af! Naast wellness voor je body in de vorm van onze heerlijke hottubs, kun je bij het Wylde Pad ook genieten van wellness voor je mind. We organiseren regelmatig onze Wylde Events met diverse thema's. Geniet hier van yoga, meditatie en meer! 

Boek jouw wellness vakantiehuis in Friesland ⤵

Een huisje met hottub huren bij het Wylde Pad

Bij het Wylde Pad letten we op de details. Onze wellness huisjes in Friesland zijn hip, sfeervol en van alle gemakken voorzien. Rachel van de Huismuts zou natuurlijk ook niet anders willen! Appartement Sita voor 4 personen is dan ook volledig Huismuts proof. De houtgestookte hottub vind je buiten op het terras. De gezellige vakantiehuizen De Wylde zijn voor maximaal 4 en 6 personen geschikt. Vanuit deze huisjes heb je direct uitzicht op het water van onze Pingo. In een aantal De Wylde huisjes is je huisdier ook van harte welkom. In alle accommodaties beschikken de slaapkamers over M Line matrassen en beddengoed van Cotton Suite. In de badkamer vind je de producten van The Gift Label. In de keuken is ook alles aanwezig wat je nodig hebt om de heerlijkste maaltijden te bereiden in je wellness vakantiehuis in Friesland, tot aan een vaatwasser aan toe!

Jouw wellness huisje

  • Houtgestookte hottub
  • SMEG apparaten in de keuken
  • Tweepersoonshangmat
  • M Line matrassen
  • Bluetooth Speaker en gratis WiFi
  • Huismuts proof
  • Smart TV
 

Een sfeerimpressie van een vakantiehuis in Friesland met een hottub 📸

Jouw vakantie in een vakantiehuis met hottub in Friesland

We're the Wylde ones, maar we relaxen ook behoorlijk Wylde! Zowel jong als oud geniet bij ons van een heerlijke (last minute) vakantie. Voor de kleine Wylderikken hebben we een leuke speeltuin waar ze zich kunnen uitleven! Naast genieten in jouw huisje met hottub in Friesland, heeft een vakantie bij het Wylde Pad je natuurlijk nog meer te bieden. Mogen we je inspireren?

 

Natuur ven 'Pingo'

Geniet van ons natuur vennetje Pingo tijdens je verblijf in een wellness huisje met hottub. Je kunt eventueel een duik nemen of picknicken op het vlot!

 

De Wylde Bar

Een lunch, drankje op het terras of gezellige borrel? Dat is niet alles wat onze Wylde Bar te bieden heeft! Elke avond kun je ook aanschuiven voor de daghap.

 

Sfeervol kampvuur

Op ons vakantiepark nabij Dokkum vind je diverse fire spots waar je fijn kunt samenkomen rondom het kampvuur. Vertel verhalen, maak s'mores of zing liedjes.

 

Een huisje huren met hottub is ook heerlijk tijdens een workaction ⤵

Veelgestelde vragen over een wellness vakantiehuis in Friesland

Op welk vakantiepark huur ik een huisje met hottub in Friesland?

Bij het Wylde Pad! In Twijzelerheide tussen Dokkum en Drachten vind je ons betoverende vakantiepark waar je een natuurhuisje kunt huren met houtgestookte hottub. Geniet van het warme water en kom volledig tot rust. Bij het Wylde Pad hoef je even helemaal niets behalve tijd voor jezelf maken, dát is pas fijn vakantie vieren. 

Waar huur ik een bijzonder wellness huisje in Friesland?

Bijzonder overnachten doe je het beste bij het Wylde Pad! Al onze accommodaties zijn uniek en sfeervol ingericht door Rachel van de Huismuts. Én een aantal beschikt over een hottub, dat is pas fijn vakantie vieren in een wellness huisje in Friesland. Kijk uit over de Pingo of over de speeltuin om zo je kleine Wylderikken in de gaten te houden.