Het Wylde Pad

vrijdag 12 januari 2024, 15:00 uur - Succesvol Samengesteld x Het Wylde Pad

Op het park
-


Hard werken

Veel lachen

Veel tranen

We begrijpen elkaar gewoon niet

Het is lastig

De kinderen

Veel liefde
 

"Je wist waar je aan begon" is iets wat we als ouder in een gezin vaak te horen krijgen, maar toch is dat niet altijd het geval. Toch rocken jullie het wel elke dag weer, soms door zwaar weer en dan weer in de flow. Daarom nu even weg, uit de sleur, in de natuur genieten van elkaar, nieuwe mensen ontmoeten en ervaringen delen. Mensen die jullie begrijpen, kinderen die elkaar begrijpen en dat in een omgeving waar verbinding centraal staat. Samen met jullie samengestelde gezin meedoen aan (creatieve) workshops, een winterse BBQ, een bonte avond en ga zo maar door.

Succesvol samengesteld weekend bij Het Wylde Pad
Een andere omgeving, midden in de natuur, waar verbinden en jezelf mogen ontdekken onderdeel is van de beleving. Succesvol Samengesteld en Het Wylde Pad organiseren een weekend voor en door samengestelde gezinnen. Want hoe hard het soms ook voelt als werken, vanuit liefde hebben jullie elkaar gevonden. Jullie proberen twee werelden samen te brengen in welke vorm dan ook.

Samen als samengesteld gezin een weekend weg, plezier, verbinden en elkaar misschien nog beter leren kennen; het kan allemaal. De ratrace van het leven maakt het soms lastig om echt met elkaar te verbinden. Hard werken is het wel, terwijl juist de liefde jullie als gezin samen heeft gebracht. Een weekend waar niets moet en alles mag. Waar kinderen en ouders samen weer kunnen ontdekken, jullie tijd samen doorbrengen en de kinderen elkaar ook beter leren kennen. Wil je actief meedoen? Ook helemaal goed! We hebben een programma voor jong en oud. Samen in jullie huisje spelletjes doen en gourmetten of bij de borrel met gelijkgestemden spreken en ervaringen delen. Soms is lachen over hoe bizar iets is gelopen juist het beste medicijn. Juist door met elkaar erover te spreken kunnen er mooie dingen ontstaan. Ben jij toe aan een break met jullie samengestelde gezin, wil jij de liefde weer vieren? Kom dan naar dit weekend en ontdek jullie unieke formule van jullie samengestelde gezin.

 
 
vader kind
 
spelletjes
 

Modern ouderschap is geen uitzondering, wel een uitdaging

Wat kun je verwachten?
Een weekend in het teken van liefde, elkaar leren kennen, verbinding maar ook ervaringen delen met gelijkgestemden. Samen eten, workshops maar ook lekker als gezin spelletjes spelen in jullie huisje. Familie opstellingen, een bonte avond, borrel voor de ouders, een winterse bbq, human design van jullie gezin en nog veel meer! Check op vrijdag 12 januari in in jullie huisje vanaf 15:00 uur en weer uit op zondag 14 januari om 10:00 uur. Het definitieve programma wordt nog bekend gemaakt. 

Meer weten? Mail naar sanne@hetwyldepad.nl