Het Wylde Pad

maandag 25 december 2023, 15:00 uur - Kerst en oud&nieuw

Op het park
-
 

Begin december wordt Het Wylde Pad volledig in de kerstsferen gebracht! Kom jij ook samen met vrienden of jouw gezin Kerst vieren op Het Wylde Pad?

 
  • Op Eerste Kerstdag hebben we een heerlijke gezamenlijke KERSTBRUNCH. Hier kun je je van te voren voor opgeven! Let op! In de avond is onze horeca gesloten.
  • Op Tweede Kerstdag kunnen jullie een Kerstontbijt reserveren die we bij de accommodaties komen brengen. Daarnaast hebben wij 's avonds een uitgebreid Kerstbuffet!
 

Gedurende de kerstvakantie hebben wij elke dag een leuke activiteit voor kinderen. Denk hierbij aan knutselmiddagen, cupcakes versieren en kerststukjes maken. Daarnaast hebben we kampvuuravonden en kunnen jullie bij onze Wylde Bar uiteraard een lekkere warme chocolademelk of glühwein bestellen! En nu maar samen hopen op een bak sneeuw, want dan is Het Wylde Pad ook echt een plaatje!

Update! OUD&NIEUW is UITVERKOCHT! Ons hele park is dan al vol en er is geen wachtlijst! Altijd al eens oud & nieuw willen vieren op Het Wylde Pad? Wees er dan snel bij voor 2024/2025, want er is heel veel vraag naar. Het park is dan ook volledig af te huren.

Winter