Het Wylde Pad
Build Your Business

Miracle Morning

Miracle Morning: Wie de ochtend wint, wint de dag

Miracle Morning is de snelste manier om elke dag wakker te worden en het leven te creëren dat je altijd hebt willen leven.

Miracle Morning is gegarandeerd een levensveranderde ervaring.

Je wilt

 • je volle potentieel gaan benutten
 • ontdekken hoeveel je kunt bereiken
 • je allerbeste zelf ontwikkelen
 • gegarandeerd succes beleven

Je oplossing

In deze driedaagse retraite Miracle Morning leer je alles om jouw leven vorm te geven. En dat allemaal door het benutten van the Victory Hour tussen 06:00 uur en 07:00 uur.

 
 
 

Wat kun je verwachten? 

Dag 1

Dag 1 is dé start van jouw 30-daags experiment waarin je de Miracle Morning gaat toepassen. In deze 30 ga jij een enorme sprong maken in je persoonlijke ontwikkeling. Een goed begin is het halve werk dus we nemen je aan de hand mee en stomen je klaar voor dit life-changing event.

Visionboard maken
Aan de hand van het maken van een visionboard, programmeer je je brein om te focussen op de dingen die jij graag wilt in je leven. Het visionboard dat jij gaat maken wordt jouw krachtige anker die jou gedurende het 30-daagse Miracle Morning experiment op koers houdt.

Affirmaties:
Een onderdeel van de Miracle Morning is het uitspreken van affirmaties. De manier waarop je tegen jezelf praat is voor een heel groot deel de reden van jouw huidige realiteit. Zodra je met andere woorden tegen jezelf praat verandert dat ook de manier waarop je denkt en voelt. Je laat je niet langer leiden door beperkende overtuigingen maar neemt het heft in handen om deze te overwinnen. Je leert hoe je een affirmatie schrijft en stelt deze vervolgens op.

Talk Rachel:
Rachel deelt in haar talk met jou haar ervaring en belangrijkste inzichten. Je deelt met jou haar manier van journalen en visualiseren in de ochtend en geeft tips hoe je de Miracle Morning iedere ochtend weer leuk maakt én houdt!

Talk Christophe:
Christophe deelt over hoe de stilte, meditatie en spiritualiteit zijn leven totaal veranderde. Hij vertelt en legt uit hoe makkelijk het leven kan zijn als je de juiste inzichten hebt gekregen. En hij leert je natuurlijk hoe je tot die inzichten zou kunnen komen.

Talk Natasja
Natasja geeft een talk over de wondere wereld van het brein, kracht van mindset en gedragsverandering. Het moment dat je in een retreat of training zit voelt alles magisch. Alsof alles op z'n plek valt. Maar zodra je weer in het gewone leven komt schieten veel mensen weer in de oude patronen, in de sneltrein van het alledaagse leven. En voor je het weet is al het magische dat je hebt geleerd langzaam verdwenen. De talk van Natasja focust zich op hoe je je gedrag hierin kunt veranderen.

Pijl Ritueel:
De voorbereidingen zijn gedaan. Nu wordt het morgenvroeg een kwestie van doen. Maar niet voordat jij ook daadwerkelijk zelf hebt ervaren dat jij het in je hebt om dwars door je beperkende overtuigingen heen te breken. Letterlijk. We sluiten de dag af met een pijl ritueel. Een spectaculair en mind-blowing ervaring. Jij gaat met het dunste stukje van jouw lichaam, de huig, een pijl breken. Een echte pijl van een pijl & boog. Waarom? Omdat je hiermee gaat ervaren dat 1001 gedachtes jou kunnen beïnvloeden en jou overtuigen iets niet te kunnen. Maar zodra je uit je hoofd gaat en de eerste stap zet blijkt niets onmogelijk.

Diner:
We sluiten de dag af met een heerlijk verzorgd diner welke onze chef met veel liefde heeft bereid. En tot slot, voor wie wil: een stilte wandeling

 

Dag 2

Om 06:00 uur beginnen we gezamenlijk in de huiskamer met een begeleide yoga sessie en een meditatie sessie. Vervolgens heeft iedereen de tijd om zelf te gaan schrijven, affirmeren, visualiseren en lezen. Om 7:30 worden de ontbijtjes gebracht.

Tussen het ontbijt en de lunch hebben de deelnemers vrije tijd. Er is alle tijd om te werken of om juist volledig te ontspannen. Vervolgens volgt er om 12:30 uur een gezamenlijke lunch.

IJsbad experience
Na de lunch een dipje? Zeker niet. Want de kou van het ijsbad schudt jou helemaal wakker. Het doet nog veel meer dan dat en daarom is het onderdeel van ons programma. Een ijsbad is uitdagend. Het daagt je uit om het ongemak te omarmen. Je leert jezelf te kalmeren in ijskoud water, focus te houden en door te zetten. Skills die je soms nodig zal hebben tijdens de Miracle Morning.

Na het ijsbad experience is er een gezamenlijk diner en vervolgens, voor wie wil:  een stilte wandeling

 

Dag 3

Begin:
06:00 uur in de gezamenlijke woonkamer

Begeleide yoga sessie + meditatie
De overige tijd vul je zelf in met schrijven, affirmeren, visualiseren en lezen.

07:00 uur ontbijt

Midden:
11:00 Human Design workshop

Life changing was de kennismaking met Human Design voor Rachel op zowel persoonlijk vlak als zakelijk vlak. Het heeft haar geholpen zichzelf te begrijpen, hoe zij beslissingen het beste kan nemen en laten inzien wat haar talenten zijn. Kennis over jouw Human Design is volgens Rachel onmisbaar in het persoonlijk ontwikkelingsproces. Er is geen manier om jezelf beter te leren kennen. Een Human Design expert komt jou vertellen wat het is én na het boeken van dit event krijg jij per mail een exclusieve kortingscode waarmee je jouw persoonlijke Human Design handboek kan bestellen. Vanaf dit moment ga je jouw binnenwereld pas echt begrijpen en de wereld om je heen anders bekijken.

Eind:
12:30 We nemen afscheid van elkaar, maar niet voor lang. De blijven je deze maand supporter waar nodig in de whatsapp groep, exclusief voor deelnemers van dit event. En daarnaast vinden er nog 2 live sessies via ZOOM plaats waarin ervaringen en vragen gedeeld kunnen worden. Met een lunch pakketje en een buitengewoon bijzondere ervaring stappen jullie de auto in.

 
 
Rachel

Organisatie: Rachel Siwaletti

Rachel verdiept zich al jaren in diverse methodes om mensen te helpen hun volle potentieel te manifesteren. Ze organiseert regelmatig retreats en evenementen. Via haar online academie helpt ze onder andere ouders met hun rol in de opvoeding.

“Soms komt er iets moois op je pad dat precies bij je aansluit. De Miracle Morning is zo’n methode. Ik maak zelf grote stappen sinds ik de routine volg. En nu wil ik dit graag met anderen delen.”

 
Christophe

Organisatie: Christophe Meijer

Christophe heeft opleiding gevolgd bij diverse leermeesters en guru’s op het gebied van cognitieve gedragsverandering, meditatietechnieken, coaching en persoonlijk leiderschap.

“Na mijn ontdekking van de Miracle Moring is mijn leven radicaal verbeterd. Nu is het mijn tijd en taak om deze en andere kennis door te geven.”

Locatie: Wylde Pad

Start : 15 mei 14:00 uur
Einde: 17 mei 12:30 uur
Lengte: 3 dagen 2 nachten
Groepsgrootte: max 30 personen
Prijs: 695,- euro. 
Niveau: beginnend & medium

Locatie: Pean Buiten

Start : 9 oktober 14:00 uur
Einde: 11 oktober 12:30 uur
Lengte: 3 dagen 2 nachten
Groepsgrootte: max 30 personen
Prijs:  895,- euro. Eerste 5 inschrijvers zijn earlybird voor 750,- euro
Niveau: beginnend & medium

Wat krijg je in het kort:

 • Life Changing event
 • Het boek Miracle morning, je krijgt deze thuisgestuurd na je boeking
 • 2 overnachtingen op Het Wylde pad (editie mei 2023) of op Peanbuiten (editie oktober 2023)
 • Volledig verzorg diner, lunch en ontbijt tijdens je verblijf
 • IJsbad experience
 • 2 live sessie via zoom met Rachel en Christophe na het event waarin ervaringen gedeeld kunnen worden en vragen kunnen worden gesteld.
 • Whatsapp groep met alle deelnemers, Rachel en Christophe voor tussentijdse vragen of ervaringen
 • Kortingscode voor  het bestellen van jouw persoonlijke Human Design Handboek