Het Wylde Pad

maandag 22 januari 2024, 15:00 uur - Babymoon Week op Het Wylde Pad

Op het park
-

Wil jij er nog eventjes tussenuit met jouw partner voordat de baby komt? Kom dan voor jullie babymoon naar Het Wylde Pad! Je mag zelf beslissen of jullie twee, drie of vier nachtjes willen komen. 

Kom heerlijk nog even helemaal tot rust in één van onze huisjes of in één van de Wylde Kamers! Wil je een ontbijtje op bed? Dan komen wij dat bij jullie brengen! Wij bieden meerdere avonden een daghap aan, maar jullie kunnen uiteraard ook zelf in jullie accommodatie koken. Daarnaast zijn er verschillende opties bij te boeken die jullie Wylde Babymoon helemaal compleet maken. Wat dacht je van een pretecho, een zwangerschaps duo massage, zwangerschapsyoga of een fotoshoot? Alles mag en je kunt zelf één van de opties of meerdere opties bijboeken bij de reservering! 

Boek jullie wylde babymoon tussen 22 en 26 januari!

 
 

Pretecho Little One

Hallo allemaal,

Ik ben Jennefer de Bruin, 29 jaar oud en samen met mijn man en onze vijfjarige dochter woon ik in het gezellige Zoetermeer. Met ruim 8 jaar ervaring als
obstetrieverpleegkundige in diverse ziekenhuizen heb ik talloze zwangerschappen en bevallingen mogen begeleiden.

In 2021 is uit deze passie Pretecho Little one ontstaan. Ik ben gestart met mijn draagbare echoapparaat, waarmee ik zwangere vrouwen thuis bezoek voor een
pretecho aan huis. Sinds het begin van dit jaar hebben wij ook een prachtig pand in Zoetermeer, waar Little one is uitgegroeid tot een volwaardig zwangerschapscentrum. We bieden zelfs de mogelijkheid om een uniek zwangerschapsbeeldje van je buik te laten maken.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten tijdens de babymoon voor een onvergetelijke pretecho en/of een uniek zwangerschapsbeeldje op 't Wylde pad!

Liefs, Jennefer

 
 
Jennefer
 

Zwangerschapsyoga | Yn Balans Yoga

Bij evenementen is een yoga sessie vaak een mooie aanvulling en dan is er maar één die wij willen bellen: Anne van Yn Balans Yoga. Zij is inmiddels niet meer weg te denken van ons park en wordt ook regelmatig geboekt door onze gasten die op het park verblijven! 

Anne heeft haar eigen yogastudio in Eatermar en geeft ook zwangerschapsyoga. Dus wil jij alleen of samen met je partner een ochtend compleet in rust starten? Boek dan een yogasessie van Anne bij jullie verblijf! Alvast meer weten over Anne? Lees dan snel verder op https://ynbalansyoga.nl/