Build Your Business: zet de volgende stap met jouw bedrijf 

Van 6 t/m 8 februari organiseren we bij Het Wylde Pad Build Your Business, speciaal voor interieurstylisten! 

Build Your Business ~ voor interieurstylisten is dé workation voor (aanstaande) interieur ondernemers op @hetwyldepad waarbij je enerzijds he-le-maal in de watten wordt gelegd (hi chef-kok die alle dagen voor ons kookt!) en anderzijds 3 dagen aan de slag gaat met professionals om jouw idee of bestaande interieur onderneming naar een NEXT LEVEL te brengen qua omzet, zichtbaarheid en uitstraling. Zo leert Doortje Kruisheer van @thuisbijdoor ons met welke Instagram strategie je groeit in kwalitatieve volgers en klanten.
Vertelt Vera @thepinbranding ons alles over Pinterest marketing waarmee je je zichtbaarheid en vindbaarheid vergroot. En laat Suzanne @ensuus jou stap voor stap zien wat er voor nodig is om een succesvol interieur ondernemer te worden. 

Je leert in 3 dagen waar anderen 3 jaar over doen. En alle masterclasses zitten vol praktische tips zodat jij direct aan de slag kan!  Lees snel verder voor meer info.

Dus wil jij in 2023 👇

✔ Een inkomen gaan verdienen met het geven van interieur adviezen?
✔ Je bereik én omzet vergroten of je eerste betalende klant binnen halen?
✔ Je eigen interieur bedrijf starten of verder uitbouwen?
✔ Zorgen dat je de juiste doelgroep aanspreekt of leert aanspreken?
✔ Alle knowhow bezitten over waardevolle content creëren zodat volgers klanten worden?
✔ Je prijzen (her)bepalen?
✔ Alles over Pinterest marketing leren zodat je dit platform optimaal kan inzetten binnen jouw bedrijf?
✔ Alvast van succesvolle interieurstylisten alle ins en outs horen hoe ze zelf gestart zijn?

Meld je dan nu aan zet de volgende stap met jouw bedrijf!
 
👀 Volg het instagramaccount van Rachel (@dehuismuts) om op de hoogte te blijven van updates over het programma. 

 

Programma

Inmiddels is bekent dat er geweldige sprekers aanwezig zijn tijdens dit event. De sprekers zijn:
 

Wat kun je verwachten? 

 

Doortje

 van @thuisbijdoor
Doortje van @thuisbijdoor

Doortje is 2,5 jaar geleden begonnen met haar interieurstyling-bureau @thuisbijdoor.

Inmiddels heeft zij 28,9 duizend volgers op Instagram en maar liefst 247 (!) interieuradviezen gegeven. Deze aantallen zijn geen kwestie van puur geluk, maar dankzij een ijzersterkte Instagram strategie die zij jou ook gaat leren.

Tijdens haar masterclass geeft Doortje jou praktische tips waarmee je je online zichtbaarheid vergroot en jouw volgers ook daadwerkelijk klanten gaan worden.

Doortje deelt met jou al haar successen, maar ook haar learnings van de afgelopen jaren. Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe onderscheid je jezelf van de rest en wat zijn de absolute sleutels tot succes?

Mieke 

Van @gezinshuis_swappen

Mieke

Mieke is oud deelneemster van Build Your Business. Zij kwam binnnen met slechts een idee en heeft inmiddels haar zeer succesvolle bedrijf Gezinshuis Swappen staan als een huis! In haar masterclass deelt ze haar ervaringen na afloop van Build your Business. Hou kan j edoorpakken met dezelfde energie? en hoe kan j e jezelf herpakken als je de energie even kwijt bent?

Ze deelt met jou haar eigen high, lows & lessen als je 'idee' ineens in rap tempo realiteit wordt!

En ze deelt met jou hoe zij de lessen van Build Your Business in de praktijk bracht. Je leven kan 1 jaar na Build Your Business er heel anders uitzien als je durft & doorpakt. Na mieke haar masterclass heb je meer motivatie dan ooit om jouw idee een succes te maken!

Vera

 van @thepinbranding
vera

Vera legt jou in haar masterclass uit dat Pinterest niet alleen een inspiratie platform is. Het is ook zakelijk gezien echt een kanaal is waar je ontzettend veel mee kan bereiken. Dit is de plek waar je je doelgroep en klanten kan bereiken!

Na haar masterclass weet jij o.a. hoe je via Pinterest meer bezoekers en potentiële klanten direct naar je website trekt, hoe je jouw zichtbaarheid en vindbaarheid vergroot middels Pinterest én hoe je jouw content kan inzetten zodat het jarenlang gevonden wordt.

Vera haar masterclass is zeer praktisch zodat je zelf direct aan de slag kan en alle knowhow bezit om in minimale tijd het maximale voor jouw bedrijf eruit te halen!

Auke 

van @sketchupcursus

Auke

Wat er allemaal mogelijk is met 3D tekenen en waarom dit je business enorm kan versterken? Auke van @sketchupcursus gaat jullie er alles over vertellen. Hij laat je kennis maken met een aantal tools zoals 3D plattegronden en 3D moodboards. Evenals realisatie renders en niet te vergeten; de nieuwste trends zoals je ontwerp bekijken met een VR bril. (Dit mogen jullie allemaal uitproberen tijdens de sessie.) Daarnaast krijgen jullie tips en handvaten om zelf te leren 3D tekenen en zul versteld staan hoe makkelijk en leuk het is. 

Suzanne

van @ensuus
Suzanne de jong

Naast interieurstylist en creatief ondernemer, adviseert Suzanne de Jong ook andere interieurondernemers. Met een achtergond in de financiële wereld als innovatie- en procesmanager nam zij de stap om voor zichzelf te beginnen. Inmiddels runt ze al 10 jaar een goedlopend interieuradviesbureau. 

In deze masterclass laat ze je stap voor stap zien wat er voor nodig is om een succesvolle interieurondernemer te worden. Zij heeft het vak door vallen en opstaan geleerd maar deelt deze opgedane kennis en ervaring met jou zodat jij gerichter en vol zelfvertrouwen aan de slag kunt in het leukste vak dat er is!

Suzanne laat op een laagdrempelige manier zien hoe jij als (startende) ondernemer kunt beginnen (of kunt doorpakken) en hoe je op verschillende vlakken kunt groeien. Suzanne is enthousiast, eerlijk en zal naast het adviseren je ook inspireren om te doen waar je blij van wordt. 

Neem vooral dus al je vragen mee, want na de Masterclass is er heel veel ruimte voor vragen!

Mandy

van @houseofinteriorbusiness

Mandy

Als interieur ontwerpen heb je een passie voor het mooi inrichten van een ruimte. Je vergeet daarbij snel dat je ook een bedrijf bent. Mandy gaat je helpen in haar masterclass om te zorgen dat je hier niet aan voorbij gaat. 

Met handige tips en tricks leert ze je hoe je je prijzen kunt bepalen en hoe je jezelf beter kunt verkopen. 

Met deze masterclass ga jij je omzet verhogen!

Tarieven

Je hebt de keuze uit twee soorten accommodaties: een eigen comfortabele (hotel)kamer of een unieke yurt. Voor deze accommodaties gelden aparte tarieven. 

Volledig verzorgd event met eigen (hotel)kamer

Van €1600,- 
voor €1500,-

Volledig verzorgd event met eigen Yurt

Van €1750,- 
voor €1600,-

 

Impressie van de vorige editie 📸

 

Veelgestelde vragen 

1. Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

  • Alle trainingen en workshops
  • Persoonlijke begeleiding van de sprekers en de Huismuts
  • Overnachting in een eigen kamer incl. beddengoed en handoeken
  • Alle maaltijden en tussendoortjes, we verzorgen 3 heelrijke maaltijden per dag. (bereid door een top chef die speciaal voor ons event naar het wylde pad komt)

2. In wat voor accommodatie verblijf ik?

Je kunt kiezen voor een eigen kamer of een eigen yurt. De kamers worden door ons ingedeeld. Heb je speciale wensen dan kun je het ons altijd laten weten!

3. Kan ik de factuur ook in 2 delen krijgen?

De standaardbetaling instelling staat op alles in 1 keer. Wil je dit liever anders laat het ons dan weten dan kunnen we het aanpassen. 

4. Hoe kan ik met jullie in contact komen?

Dat kan via het instagram account van Het Wylde Pad via DM of door te mailen naar info@hetwyldepad.nl.

Reserveer nu
 

Wat vonden deelnemers van de vorige editie?

Lees hier de reacties op de vorige editie van BYB.

Waaah Ras, wat ben je toch een TOPPER 🥰 🙌!


Het valt gewoon niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar ik je ben!

Wat ziet m'n leven er anders uit sinds het BYB event. Wat mag ik bizar veel leren, groeien, genieten & wat is het heerlijk om zoveel leuke mensen te kunnen helpen 🙏!!

En het voelt aan alles alsof het nog maar het begin is! Over een jaartje of 5 denk ik terug aan die heerlijke dagen op het Wylde Pad & denk ik echt WTF happened: dat weet ik gewoon zéker!!

Ik blijf gewoon steady doorwandelen (vaak rennen) op dit pad waar jij me toen zo liefdevol naartoe hebt geschopt! 🤣 🥳!!

Nog een heeeele fijne zondag, lieve Ras!!

Tot snel!

Alle liefs,
M.

 

Iets kleins kan grote invloed hebben!


Ik moest vandaag aan jou en Jorg denken. Als ik vorig jaar niet naar de 3 daagse was gekomen had ik nu nog steeds niet gesurft. Nu heb ik zelfs op een grote beurs gestaan, bedankt daarvoor. Hop dat je op deze manier nog heel veel levens mag veranderen ook al lijkt het voor jou misschien iets kleins het kan grote invloed hebben. Dat wou ik even kwijt, fijne avond!